Roliga spel

På nätet finns det många olika roliga spel man kan spela. Vare sig man är intresserad av rollspel, strategi, äventyr eller action så går det nästan alltid att hitta något som passar. 

World of Warcraft

Rollspelet World of Warcraft, eller WoW som det ofta också kallas, tillhör ett av mest populära och största spelen som finns att tillgå online. Här kämpar miljontals spelare samtidigt i en fantasyvärld som innehåller det mesta. Många är de som lägger ner mycket tid på WoW, vilket också är något som krävs om man vill nå framgång i spelet. Då spelet är så pass omfattande som det är så kan man egentligen aldrig tröttna på det eftersom det alltid finns nya mål att nå.

Aliens

Spelserien Aliens är en serie spel som bygger på de berömda filmerna med samma namn, där det i stora drag handlar om att ta sig an utomjordingarna som är ute efter att förgöra allting i sin närhet. Det senaste spelet i serien ”Aliens: Colonial Marines” släpptes i februari förra året. 

Legends of Zelda

Legends of Zelda, eller kort och gott Zelda, är ett av de absolut mest klassiska tv- och datorspelen överhuvudtaget. Den första versionen av spelet släpptes redan i mitten på 1980-talet och sedan dess har spelet kommit en rad olika utgåvor. Spelet är ett äventyrsspel där det handlar om att ta sig igenom olika världar i syfte att lyckas med en rad olika uppdrag och på så sätt rädda världen från olika onda varelser.