Bästa spelsajterna online

Vart man än vänder sig i världen tycks nu spel vara en del av vardagen. De största satsningarna annonseras nu på både tv, radio och tunnelbanan. Trots det är det fortfarande internet som är hemmet för de som verkligen gillar spel.spela på internet

Steam

Vill man köpa spel online så finns det inget som är lika bra som Steam. Tjänsten är skapat av spelutvecklaren Valve och har under årens lopp stadigt vuxit sig större och starkare. Till stor del av detta på grund av tjänstens regelbundna reor där man kan införskaffa spel till helt otroliga priser. Detta har tillsammans med alla spelen som företaget släppt gjort dem och dess ägare till minst sagt stora internetkändisar.

Polygon

Om man är ute efter spelnyheter så är vårat förslag Polygon.com. Sajten som drivs av Vox Media, samma företag som äger bland annat The Verge och andra nyskapande mediasajter. Polygon tar inte bara och ger nyheter gällande spelen utan även intervjuer och analyser av spelskapare och spelkultur i allmänhet. Deras recensioner är dessutom lite speciella i hur de tas fram. Speciellt de poäng som spelen tilldelas är ganska unikt då de sätts i grupp, baserat på speljournalistens skrivna recension. Du kan läsa mer om detta här.